Waar een kleine gemeenschap groot in kan zijn

VERBINDEN

VERSTERKEN

INSPIREREN

Daar staan wij voor!
Jij toch ook?

Verbinden, versterken, inspireren; het geeft de kern weer waarvoor wij staan. Wie door Limmen rijdt ziet direct, dit is een ondernemersdorp. En dat klopt. In ons kleine dorp zijn enorm veel bedrijven gevestigd, van groot tot klein. Ondernemen in Limmen betekent kansen zien, kansen grijpen, er voor elkaar zijn en elkaar iets gunnen. We zijn trots op de kleine gemeenschap, waar de ondernemersgeest enorm is.

Ondernemend Limmen is een actieve vereniging. Onze leden zijn ambassadeurs voor het ondernemersdorp dat Limmen is. We organiseren ledenavonden, netwerkborrels, bedrijfsbezoeken en veel andere activiteiten in en voor het dorp. Wij zijn de belichaming van waar een kleine gemeenschap groot in kan zijn. Lid worden van onze vereniging draait om betrokkenheid bij de gemeenschap en de ondernemingen die hier gevestigd zijn.

Verbinden
Het ondernemerschap verbindt. Onze ondernemers zien elkaar regelmatig en helpen elkaar waar nodig. Het is de verbinding die juist sterker maakt. Het lidmaatschap van Ondernemend Limmen houdt veel meer in dan alleen maar lid zijn van een vereniging. Het draait om betrokkenheid bij het dorp en bij de andere organisaties en ondernemingen in Limmen.

Versterken
Ondernemend Limmen telt ruim 150 leden. Al deze ondernemers zijn werkzaam of woonachtig in Limmen en maken ons dorp tot een gemeenschap van ondernemers. Deze ondernemersgeest is de basis van betrokkenheid en inzet voor het dorp. Het lidmaatschap van Ondernemend Limmen versterkt de band met elkaar en met de gemeenschap. 

Inspireren
Bij ondernemen is een gezonde dosis inspiratie onmisbaar. Of je nou kleine zelfstandige bent of directeur; wij zorgen door het organiseren van evenementen met bijzondere gastsprekers voor inspiratievolle bijeenkomsten. En we inspireren elkaar door ervaringen uit te wisselen en door het organiseren van bedrijfsbezoeken.   

BOEIENDE LEZINGEN

BOURGONDISCHE AVOND

BEDRIJFS- BEZOEKEN

NETWERK BIJEENKOMSTEN

JAARMARKT LIMMEN

NIEUWJAARS BORREL

Volg ons op Instagram voor het laatste nieuws!

Is het lidmaatschap voor mij ook interessant?

Grote meerwaarde voor elke ondernemer in Limmen

Ben jij ondernemer in Limmen of voer jij je meeste werkzaamheden in Limmen uit. Dan is lid worden van Ondernemend Limmen zeker iets voor jou. Informele contacten met andere ondernemers zorgen voor het vergroten van je netwerk en van je kennis.

Word vandaag nog lid. De kosten zijn € 140,- per jaar. Hiermee geniet je van alle voordelen!